VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se pregatesc cu emotie pentru experienta de la finalul celor 9 luni de sarcina.

In filmuletul de mai jos urmarim o nastere fiziologica fara complicatii, cu travaliu scurt, asistata de doctorul Horia Cioflan.

Imediat dupa nasterea naturala, baietelul de 3200 grame este toaletat, infasat si apoi lasat cateva minute in bratele proaspetei mamici.

In continuare, bebelusul este preluat de asistenta si aratat taticului, care emotionat marturiseste: „Este o experienta unica”.

Taticul este apoi echipat si lasat sa mearga la proaspata mamica pentru a se bucura impreuna. Dupa nasterea naturala, mamica revine in salon pe picioarele sale.


<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/9n9-Wo-lI9w?rel=0&amp;controls=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Data publicarii: Joi 13 Februarie, 2014

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook