Dulciurile din migdale

Migdalele pot fi gasite in magazine crude sau prajite, in pungute mici de 35 grame sau in cantitati de la 100 grame in sus. Cu alte cuvinte putem oricand ni se face pofta de ceva bun sa rontaim din mers o punga mica de alune in locul unui dulce clasic, plin de zahar, conservanti si potentiatori de aroma care sa ne afecteze sanatatea.

Dar mai important este ca si copiii nostri sa fie educati in aceasta privinta astfel incat sa aleaga punguta de migdale dintr-o mare de tentatii dulci de pe rafturile magazinelor, atat de periculoase pentru bunastarea organismului.

Mai mult decat atat, gustoasele migdale pot fi folosite in retete uimitoare de dulciuri sanatoase. Pentru prajituri, briose sau chiar torturi. Ele inlocuiesc cu brio un blat clasic din faina si zahar. Gustul este delicios iar valorile nutritive insemnate.

logo ostrawCofetaria raw-vegana cu dulciuri sanatoase OstrawVegan.com ne ajuta sa cunoastem cum putem intrebuinta migdalele in retete:

Batonul Ciocobino, de la Ostraw Vegan – este un exemplu de dulce sanatos care poate tine loc de mic dejun, mai ales pentru mamicile si copiii foarte activi, deoarece ridica nivelul de energie. Este facut din migdale, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui, unt de cacao bio, miere, cacao, mesquite, scortisoara si vanilie.

ciocobino 500x500

Tortul Baby, de la Ostraw Vegan – special creat pentru copii. Reteta contine migdale, curmale, unt de cocos, banane, visine, lamaie si carob. Iata cum din cateva ingrediente foarte sanatoase putem obtine un tort delicios pentru copii. Fara zahar, fara conservanti si coloranti, fara faina, 100% vegan si natural.

tort baby detaliu 500x500

Tirawmisu, de la Ostraw Vegan – un dulce desavarsit din migdale, curmale, unt de cacao, miere, tarate de psyllium, vanilie, sare, cacao, cicoare. O reteta de exceptie a celor de la Ostraw Vegan, un dulce raw, 100% natural si fara gluten. Gustul de cafea provine din cicoare, nu contine cofeina, astfel incat este potrivit si pentru copii.

IMG 4326 500x500

De ce toate aceste dulciuri sanatoase si minunate, care se bazeaza pe migdale, merita sa fie apreciate si incluse in alimentatia copiilor in locul celor clasice?

Specialistii cofetari de la cofetaria OstrawVegan ne explica ce beneficii extraordinare ne aduce consumul de migdale:

• Migdalele contin o cantitate mare de calciu. Astfel contribuie la oase sanatoase si puternice;
• Migdalele sunt bogate in Vitamina E care imbunatateste aspectul pielii, al parului si al unghiilor;
• Migdalele contin multe proteine si fibre;
• Migdalele contin Fier, 10 migdale insemnand cat o farfurie de spanac;
• Migdalele nu ingrasa si pot fi consumate chiar si intre mese;
• Migdalele au un puternic efect antioxidant;
• Migdalele imbunatatesc memoria daca sunt consumate la micul dejun, pe stomacul gol;

Daca doriti sa comandati pentru ocazii speciale sau doar sa incercati dulciuri sanatoase pe baza de migdale si alte ingrediente valoroase din punct de vedere al nutrientilor, va invitam sa vizitati site-ul cofetariei OstrawVegan.com si sa urmariti pagina de Facebook OstrawVegan!

Data publicarii: Vineri 22 Aprilie, 2016

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook