AmNascutAcolo.ro

povesteste si tu cum ai nascut completand formularul
Bine ai venit, Vizitator
Utilizator: Parola: Reține-mă!

SUBIECT: Nastere naturala la Maternitatea din Iasi si nastere prin cezariana la Maternitatea din Suceava cu doctor Melinte Alina

Nastere naturala la Maternitatea din Iasi si nastere prin cezariana la Maternitatea din Suceava cu doctor Melinte Alina 04 Mar 2014 01:03 #834

  • Editor
  • Editor's Avatar
  • Deconectat
  • Administrator
  • Postari: 225
  • Multumiri primite: 2
  • Karma: 1
Pe Andrei l-am nascut la Maternitatea din Iasi in 2006, pe cale naturala. Pe Alexandru l-am nascut in 2011 la Maternitatea din Suceava prin cezariana. Pe 1 aprilie m-am internat in Spitalul Judetean Sfantul Ioan din Suceava. Dr. Melinte Alina Popescu m-a monitorizat pe toata perioada sarcinii.

Eram cate 3 mamici in salon, aveam frigider, televizor si era curat in saloane. Eu eram deja in 42 de saptamani de sarcina si bebe nu dadea semne ca vrea sa ma cunoasca.

Pe 2 aprilie mi s-a facut o injectie cu calciu pentru declansarea nasterii. Spre seara, nici urma de dilatare, asa ca am optat pentru cezariana.

La Andrei am avut tot nastere declansata si travaliu de 14 ore si nu am mai vrut sa mai trec prin asa ceva. Doctorita Melinte Alina a fost foarte draguta, a venit de acasa, desi era sambata si se terminase tura ei.

baietiMedicul anestezist s-a purtat foarte frumos. Dupa ce m-am trezit din anestezie, medicul ginecolog si medicul anestezist m-au felicitat ca am un baietel sanatos de 4,200 kg. Eram in culmea fericirii. Dupa 1 ora de la cezariana, baiatul cel mare a venit si m-a vazut.

Era cam speriat, eu aveam perfuzii si abia puteam sa vorbesc. Tin minte ca m-a intrebat "Mami, unde iti este lantul de la gat?". Asistentele au fost dragute, imi faceau injectiile cu finete. Eu am fost foarte multumita de personalul de la maternitatea din Suceava si recomand cu drag.

Dupa cezariana, in prima noapte, bebe a ramas la salonul special pentru nou-nascuti. Am apreciat acest lucru, pentru ca eram obosita (am nascut la ora 20) si nu stiu daca ma descurcam cu bebe pe perioada noptii. Personalul ne-a dat sa urmarim un dvd in spital cu beneficiile alaptatului la san.
(Cristina, Suceava)
Read article...
Vă rugăm să vă sau să vă înregistrați pentru a raspunde la acest subiect.