Am ales Regina Maria si am semnat contractul cu 6 luni inainte pentru ca am gasit o oferta mai avantajoasa (am avut upgrade gratuit pentru rezerva single la pret de rezerva dubla). Am vazut ulterior ca mereu sunt astfel de oferte in care iti ofera ceva gratuit (Baby Expo, Baby Boom, Paste, Craciun etc), deci puteam sa mai asteptam. In cazul in care sunt probleme cu sarcina si nu mai are loc nasterea avansul este returnat integral.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Sarcina si nasterea prin cezariana din punctul meu de vedere sunt usoare pentru ca asa au fost in cazul meu. Am aflat ca sunt insarcinata la sfarsitul lunii Iunie 2016, mi-am facut o programare la Clinica Regina Maria la primul medic disponibil pentru confirmare - Bordas Radu, desi vroiam sa nasc cu alt medic care mergea si la Maternitatea Brasov.
Citește mai departe...
Ma numesc Roxana-Mihaela si am nascut prin cezariana la Maternitatea din Pasing, Munchen Germania. Initial nu am vrut sa nasc prin cezariana pentru ca imi doresc mai multi copii si stiu ca daca nasti prin cezariana, sunt indicati doar 2. Cel putin asa am auzit.
Citește mai departe...
Povestea noastra incepe intr-o zi de 26 Septembrie 2015. Aveam 38 de saptamani si 2 zile, nici prin cap nu-mi treacea mie ca momentul mult asteptat era apoape (aveam gentuta facuta de vreo 3 saptamani...am zis sa fie acolo ca de...) eu fiind 100% convinsa ca nasc la 40, sotul meu dimineata s-a trezit sa plece la munca si imi tot zicea "Te simti bine? Nu ai dureri? Vezi nu fa efort."
Citește mai departe...
Ma numesc Gabriela si am 27 de ani. Am nascut in UK acum 5 luni o fetita perfect sanatoasa la Princess Alexandra Hospital din Harlow Essex. Inca din timpul sarcinii m-am documentat si am pus tot felul de intrebari moasei despre nasterea naturala.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!

Newsletter