Povestea noastra a inceput in August cand am aflat ca o sa avem un copilas, ne doream de mult si am zis a incercam si am avut noroc din prima.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Dragi mamici, aceasta este povestea nasterii fetitei mele la Maternitatea Filantropia Bucuresti cu doamna doctor Mitroi Dana Brindusa. In luna Septembrie 2016 m-am casatorit si am primit cel mai frumos dar de nunta: un bebe mult dorit. Pot spune ca am fost norocosi deoarece ne-a iesit din prima. :)
Citește mai departe...
Dragi mamici, povestea nasterii mele este una fericita, ca si ale voastre pana la urma, pentru ca la sfarsitul tuturor durerilor, temerilor si asteptarilor sta cea mai scumpa si asteptata fiinta, copilul nostru.
Citește mai departe...
Numele meu este Ana Maria si vreau sa va povestesc si dumneavoastra, dragi gravidute si mamici, experienta mea la Maternitatea Cuza Vod Iasi. Anul trecut, in Ianuarie, am aflat ca sunt insarcinata. Se citea fericirea pe chipul meu si al sotului, deoarece ne doream foarte mult un copil, pentru ca am pierdut o sarcina in trecut si am suferit enorm.
Citește mai departe...
Nu vreau sa mediatizez ce mi s-a intamplat la maternitate la "ELENA DOAMNA" dar vreau sa stie cat mai multe persoane prin ce pot trece daca ajung acolo cu doctorul lor sau fara doctor care sa le monitorizeze. Am asteptat 3 saptamani ca sa-mi treaca amnezia sa-mi pot aminti mai pe indelete ce mi s-a intamplat si pur si simplu nu stiu daca sa cred ca e cosmar de noapte sau amintirea nasterii copilului.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!

Newsletter