Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Mii de reduceri la sute de branduri pentru copii si viitoare mamici, doar intre 20 si 23 mai. Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii intre 0-7 ani si viitoare mamici, se desfasoara de peste 16 ani in cel putin doua editii anuale, primavara si toamna.

Anul acesta are loc in premiera editia online Baby Boom Show Virtual, pe o platforma personalizata, dedicata viitorilor si proaspetilor parinti din intreaga tara.
Citește mai departe...
O femeie de 25 de ani din Mali a nascut nonupleti: ''Bebelusii, cinci fete si patru baieti, si mama sunt in stare buna''. Bebelusii s-au nascut Marti. Cei noua bebelusi, cu doi mai multi decat observasera medicii, sunt toti sanatosi. Proaspata mamica s-a alaturat astfel unui panteon restrans al mamelor de nonupleti.
Citește mai departe...
Editura Lizuka Educativ sprijina comunitatea AmNascutAcolo.ro, oferind carti pentru mamicile care povestesc experienta nasterii. De 10 ani, mii de mamici au impartasit impresiile despre nastere, personal medical, maternitati si servicii medicale, oferind o radiografie unica a sistemului medical de sanatate, din perspectiva pacientei care merge sa nasca, fie la stat, fie la privat. Citește mai departe...
In weekendul 23-25 aprilie, targul de Paste e-bebe.live isi deschide virtual portile, pentru viitoare mamici, bebelusi si copii prescolari. Vizitatorii sunt asteptati cu multe oferte in cele 3 zile de shopping si o zi intreaga de conferinte live educative, sustinute de specialisti recunoscuti la nivel national.
Citește mai departe...
,,Leonardo si furtuna emotiilor”, noul smartbook semnat Roxana Andreea Rusu si publicat la Editura Integral, a fost lansat pe 24 martie la Targul Radio Romania Gaudeamus.

Proiectul este realizat cu sprijinul Secom Romania si contine povesti si activitati educative pentru dezvoltarea inteligentei emotionale.
Citește mai departe...
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
babyboom 20 23 mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!