travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Amenajarea camerei bebelusului poate fi o sarcina dificila, mai ales cand astepti primul copil. Fiecare gravida se bucura de foarte multe sugestii din partea rudelor si a prietenilor. Este util sa inveti din experienta altora, cu toate acestea, statisticile arata ca fiecare graviduta doreste sa-si puna propria amprenta asupra modului in care va arata camera celui mai mic si mai iubit membru al familiei.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Spitalul de Copii Marie Curie din Bucuresti si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr.Nicolae Robanescu, au primit in dar un cazan, dupa ce nu au avut apa calda si caldura pentru perioade mai mari de 3 zile luna trecuta din cauza RADET.
Citește mai departe...
Alocatiile pentru copii se dubleaza! Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind dublarea alocatiilor pentru copii.
Citește mai departe...
Unul dintre cele mai prescrise produse farmaceutice pentru copii, Siropul DEBRIDAT, a fost retras de urgenta din toate farmaciile. Parintii sunt rugati sa NU il administreze copiilor daca l-au cumparat deja.
Citește mai departe...
(foto: Emil-Lucian Chiru)

Finalul de an bate la usa. Este timpul pentru petreceri minunate in familie, acele clipe speciale in care ne reamintim ce este cu adevarat important. Ne adunam cu mic cu mare in jurul mesei, radem, petrecem timp frumos impreuna si cream amintiri minunate care vor ramane cel mai probabil imortalizate cu ajutorul telefoanelor mobile sau aparatelor foto profesionale.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din