elevit.ro

Sute de mamici din toata tara au fost inselate pe internet, prin intermediul retelei de socializare Facebook. Se pare ca o doamna din judetul Gorj a postat pe mai multe grupuri anunturi de vanzare pentru pampersi, servetele umede, lapte praf si detergenti, la preturi mici, mult sub nivelul pietei.

Mamicile care au dorit sa profite de aceste oferte de nerefuzat au facut platile si ulterior au constatat ca nu primesc nimic.

Mai mult decat atat, vanzatoarea "disparea" nemaiputand fi contactata, cel mai probabil din cauza functiei "block" pe care o activa pentru persoanele care faceau plata produselor comandate.

Potrivit Ziare.com, doamna care a postat aceste anunturi se numeste Ecaterina Mihaela Gurbet si este din Targu Jiu judetul Gorj, iar contul in care se faceau platile era personal.

Dintre zecile poate chiar sutele de mamici inselate doar una a mers la Politie si a depus plangere. Restul inca mai incearca sa o gaseasca pe doamna "afacerista" pe grupurile de mamici de pe Facebook pentru a-si recupera sumele.

Din fericire Politia a demarat o ampla ancheta aflata momentan in desfasurare. Pagubele se ridica la cateva sute de mii de euro, bani achitati de mamicile pacalite in urma postarilor inselatoare din grupurile de parinti de pe Facebook, pentru care nu au primit nimic in schimb.


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din