Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Campania s-a incheiat, noua campanie se desfasoara AICI!

Trimite-ne la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. povestea nasterii pentru a fi publicata pe site si impreuna cu Editura Integral te rasplatim pentru implicare!


De ce sa povestesti si altor femei experienta ta:

* pentru ca nu ai uitat prin cate emotii ai trecut in perioada sarcinii, cum cautai informatii despre maternitati si medici pe internet, de aceea intelegi cate gravide vor aprecia gestul tau de a impartasi cu ele detaliile experientei prin care ai trecut. Informatiile tale, indiferent daca sunt pozitive sau negative, le vor ajuta sa fie mai pregatite pentru nastere;* pentru ca doresti ca prin povestea ta sa recomanzi (sau poate nu) un anumit medic sau o anumita maternitate;

Iti multumim pentru generozitatea de a impartasi povestea ta si mai ales pentru timpul pretios acordat acestei comunitati de mamici si gravide. In semn de apreciere iti vom trimite un premiu simbolic oferit de Editura Integral

Sunt disponibile  Premii care vor fi expediate imediat dupa publicarea povestii tuturor mamicilor care ne trimit povestea nasterii. Fiecare premiu consta in 2 carti pentru copii.
banner logo eintegral


Cum participi:

Te rugam sa participi la aceasta campanie numai daca povestea ta nu a fost deja publicata pe site-ul nostru.

Pentru ca povestea sa fie publicata trebuie sa mentionezi numele maternitatii, numele medicului si daca nasterea a fost naturala sau prin cezariana. Povestea trebuie sa contina minim 300 cuvinte cu detalii despre cat de multumita ai fost de conditiile de spitalizare, medicul care a asistat nasterea, calitatea serviciilor medicale si cum a decurs intreaga experienta din punctul tau de vedere.

Poza este optionala, daca doresti o poti atasa la e-mail si noi o vom publica alaturi de poveste. Identitatea ta nu va fi publicata, pastrandu-se confidentialitatea asupra datelor personale.

Pentru a participa te rugam sa ne trimiti povestea la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., confirmam in maxim 48 de ore primirea fiecarei povesti. 

Nu uita sa dai like paginilor noastre pe Facebook, ca sa afli prima noutatile:

Facebook/AmNascutAcolo.ro si Facebook/EdituraIntegral

* Te rugam nu trimite decat povestea originala si 100% reala, care descrie experienta ta personala.
* Te rugam nu trimite povestea, daca a fost deja publicata pe site.

Multumim tuturor pentru participare!Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
babyboom 20 23 mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!