MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Sute de mii de oua au fost retrase de pe piata dupa ce in urma controalelor de rutina au fost depistate contaminate cu o substanta toxica, denumita Fipronil. Primul lant care a reactionat si s-a mobilizat pentru a evita o eventuala criza alimentara a fost Lidl.


Lidl Germania a retras Joi toate ouale de pe rafturi. Se pare ca provenienta lor este din Olanda, tara in care de asemenea au fost retrase ouale, iar intreaga Europa a intrat in alerta. Ancheta este in curs de desfasurare dupa ce in presa germana au aparut informatiile ca substanta toxica ar proveni din Romania. ANSVSA s-a autosesizat si a demarat controale amanuntite.In acelasi timp, consumatorii romani sunt asigurati ca nu au de ce sa se ingrijoreze deocamdata.

Fipronilul, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii este considerat periculos pentru om, in special pentru rinichi, ficat si tiroida, fiind interzis in Uniunea Europeana.

(sursa: Observator.tv)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din