travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Va prezentam un reportaj care ne arata cum decurge o nastere naturala la care taticului ii este permis sa asiste. Bebelusul nascut natural este o fetita sanatoasa cu greutatea la nastere de 3600 grame si lungimea de 52 de cm.

Scorul Apgar obtinut de bebelus la nastere a fost de 9-10 puncte. Durata contractiilor a fost de 8 ore si a expulziei de 20 de minute. bebelusul a fost aplicat la piept in primele 30 de minute, iar starea proaspetei mamici este buna.

Taticul a incurajat-o pe mamica pe tot parcursul travaliului, fiindu-i permis accesul in sala de nastere.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!