Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Va prezentam unul dintre cele mai simple si eficiente teste psihologice. Este vorba despre o imagine si despre o intrebare cat se poate de simpla  la care sunteti rugate sa raspundeti. Raspunsul trebuie sa fie intuitiv, pe baza a ceea ce observati din imagine si treceti prin filtrul propriu al interpretarii.

In functie de raspunsul dumneavoastra puteti citi interpretarea de mai jos.

In imagine vedem un copil care se joaca si doua femei. Ambele sunt asezate pe cate un scaunel, o femeie in stanga copilului si o femeie in dreapta.

Intrebarea testului este: Care dintre cele doua femei este mama copilului?

Daca ati raspuns:
Femeia din dreapta cu coc.

Aflati ca 70% dintre persoanele care fac acest test ofera acest raspuns. Inseamna ca aveti o personalizate creativa, cu o imaginatie bogata, foarte spontana. In cele mai multe cazuri puneti pret pe aparente. Va place sa va exteriorizati foarte mult, sa purtati discutii, aveti o fire sociabila.

Raspunsul este gresit, dar acest lucru nu inseamna ca aveti trasaturi negative de personalitate, din contra.

Daca ati raspuns: Femeia din stanga.

Raspunsul este corect insa doar 30% dintre persoanele care fac acest test il dau de obicei. Denota o intuitie iesita in comun, un spirit foarte bun de observatie, atentie la detalii. De asemenea demonstreaza o experienta practica de parenting si o foarte buna informare despre cresterea copilului.

Aveti o fire pragmatica, va place sa analizati lucrurile in profunzime, devoalati aparentele si desi este posibil sa aveti o fire spontana, latura dumneavoastra realista si autocontrolul o domina.

Motivarea interpretarii: Femeia din stanga este mama copilului deoarece pozitia sa este orientata direct catre copil iar acesta (conform caracteristicilor varstei) pastreaza o pozitie care ii permite contactul vizual.

Copiii prefera sa pastreze contactul vizual atat pentru nevoia de siguranta (sa o vada pe mami in preajma) cat si pentru nevoia de aprobare (de exemplu: vad o jucarie noua dar inainte de a o ridica vor cauta din priviri aprobarea mamei si abia dupa contactul vizual de cateva secunde vor trece la fapte).

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!