Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) a emis o avertizare pentru parinti cu privire la un anumit pachet de sosete pentru copii, care a picat testul de siguranta. Pachetul contine 3 perechi de sosete.

Sosetutele sunt imprimate cu personaje de desene animate indragite din filmul Frozen. O pereche de sosete este imprimata cu Anna, a doua pereche cu Olaf si a treia pereche cu Elsa.

Din pachetul prezentat mai sus alerta este emisa doar pentru sosetele imprimate cu Anna, care au culoarea albastra/bleu. materialul a fost depistat ca fiind toxic, fiind prezenti in fibra compusi cancerigeni.

Specialistii atrag atentia ca parintii sa evite achizitionarea produselor, mai ales ca acestea sunt prezente pe piata la un pret tentant, fiind ieftine. Comisia Europeana publica frecvent o lista cu produsele nealimentare periculoase detectate.

(Sursa: Realitatea.net)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!