O femeie care nu stia ca este gravida, a nascut in toaleta Spitalului Judetean Arges

Astazi o nastere iesita din comun a avut loc la Spitalul Judetean Arges. O femeie din comuna Radauti a ajuns la spital cu ambulanta, dupa ce a sunat la 112 acuzand sangerari vaginale anormale.

Femeia in varsta de 33 de ani a cerut voie la toaleta chiar inainte de controlul medicilor si acolo a nascut un baietel.

Mama, care mai avea doi copii acasa, nu avea idee ca este insarcinata. Greutatea foarte mare de 130 de kilograme a facut ca femeia sa nu-si dea semaa de sarcina, nici dupa dimensiunea burtii.

Dupa nastere, atat mama cat si bebelusul sunt sanatosi, in afara oricarui pericol.

Purtatorul de cuvant Marius Pascu, de la Spitalul Judetean Arges a declarat pentru Adevarul.ro: „Pacienta a ajuns la Camera de Primire a Urgentelor, avand metroragie (n.red. – sangerari vaginale anormale). Este o femeie care sufera de obezitate morbida. Inainte sa fie examinata, a cerut sa mearga pana la baie. Acolo a avut loc expulzia fatului. A nascut, fiind adusi inapoi in urgenta amandoi, mamica si fatul, copilul a fost aspirat, fiecare fiind, ulterior, trimis catre Ginecologie si Neonatologie”.

Data publicarii: Marți 20 Februarie, 2018

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook