travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Astazi o nastere iesita din comun a avut loc la Spitalul Judetean Arges. O femeie din comuna Radauti a ajuns la spital cu ambulanta, dupa ce a sunat la 112 acuzand sangerari vaginale anormale.

Femeia in varsta de 33 de ani a cerut voie la toaleta chiar inainte de controlul medicilor si acolo a nascut un baietel.

Mama, care mai avea doi copii acasa, nu avea idee ca este insarcinata. Greutatea foarte mare de 130 de kilograme a facut ca femeia sa nu-si dea semaa de sarcina, nici dupa dimensiunea burtii.

Dupa nastere, atat mama cat si bebelusul sunt sanatosi, in afara oricarui pericol.

Purtatorul de cuvant Marius Pascu, de la Spitalul Judetean Arges a declarat pentru Adevarul.ro: "Pacienta a ajuns la Camera de Primire a Urgentelor, avand metroragie (n.red. - sangerari vaginale anormale). Este o femeie care sufera de obezitate morbida. Inainte sa fie examinata, a cerut sa mearga pana la baie. Acolo a avut loc expulzia fatului. A nascut, fiind adusi inapoi in urgenta amandoi, mamica si fatul, copilul a fost aspirat, fiecare fiind, ulterior, trimis catre Ginecologie si Neonatologie".

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!