MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Mai exact, este vorba despre un Voucher in valoare de 2000 lei pe care fiecare gravida il va putea cheltui pentru analize, plata medicamentelor si a investigatiilor medicale necesare in timpul sarcinii.

UPDATE - Proiectul a fost adoptat, este oficial, gravidele primesc ajutor de 2000 lei de la stat.

Primarul General Gabriela Firea a argumentat aceasta masura prin scaderea natalitatii.

"Avand in vedere rata scazuta a natalitatii, se impune implicarea autoritatii locale in identificarea unor masuri sociale suplimentare, care sa influenteze cresterea natalitatii".

Este proiectul Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) ce se va vota saptamana viitoare. Voucherele se vor acorda, dupa votul de saptamana viitoare al Conjsiliului, pentru femeile care au domiciliul sau resedinta in Bucuresti - cu viza de resedinta dobandita cu cel putin sase luni de la data demararii proiectului.

Din proiectul de hotarare al CGMB:

"Femeile insarcinate vor beneficia, incepand cu saptamana a 10-a de sarcina, de vouchere in valoare de 2.000 de lei pentru cheltuielile cu analizele medicale nedecontate de Casa de Asigurari de Sanatate si pentru eventualele tratamente necesare nedecontate."

 "
Voucherele au fiecare cate o valoare de 1.000 de lei, acordandu-se de doua ori. Dupa procesarea cererii, se acorda primul voucher in baza primei adeverinte medicale. Dupa intrarea in luna a sasea de sarcina, se acorda al doilea voucher, in baza celei de-a doua adeverinte medicale”

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!