MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
UnColored este un proiect caritabil, sustinut si de AmNascutAcolo.ro, la care s-au alaturat zeci de oameni ce au vrut sa ofere o sansa in plus copiilor nascuti prematur.

Balul caritabil va fi prezentat de Daniel Osmanovici, licitatia de catre Andrei Coman, iar momentele artistice vor fi sustinute de Claudia Pavel, Marian Vasilescu, A Piacere Quartet, Ionut Marcu si multi altii.

Fondurile stranse in urma evenimentului sunt destinate renovarii sectiei de prematuri din cadrul Maternitatii Polizu din Bucuresti.

Balul caritabil va avea loc in decorul elegant al Salii de Gala de la Ramada North in data de 11 Mai 2018, incepand cu ora 20:00, iar seara se anunta a fi una de vis, presarata cu momente artistice, un show de dans de exceptie, invitati speciali, licitatia unor obiecte de colectie, tombola cu premii, cadouri si surprize, dar mai ales dans si voie-buna pana in zori.

Pretul unui bilet este 250 ron/persoana si include acces la spectacol cu muzica live si momente artistice, cina festiva, open bar cu bauturi alcoolice si non-alcoolice, acces la licitatie si tombola. Biletele pot fi cumparate de pe site-ul www.uncolored.ro 

Luminile sunt difuze, viorile rasuna vibrant si seara abia acum incepe. In aer se simt eleganta si frumosul. Pe fundal se aud surasuri de copii mari care danseaza in armonie. Aceasta este lumea UnColored!

Evenimentul este organizat de cluburile Rotaract din Bucuresti, iar voluntarii implicati in proiect au afirmat ca pentru ei ”UnColored este un eveniment creat din pasiune si iubire, motivati de speranta ca generatiile ce vin pot avea acces la un sistem medical asa cum il dorim cu totii.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!