Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
In prezent, varsta de 35 de ani nu mai limiteaza femeile in a lua in calcul o sarcina. Din motive personale sau profesionale cum ar fi consolidarea carierei, multe femei amana momentul in care devin mame si prefera sa se bucure de maternitate mai tarziu, dupa aceasta varsta.

 

Totusi, fertilitatea femeilor ajunge la apogeu in perioada dintre 20 si 30 de ani, apoi incepe sa scada. Statisticile arata o crestere in randul femeilor de peste 35 de ani a riscurilor pentru probleme ce pot surveni pe parcursul sarcinii cum ar fi avortul spontan sau malformatiile congenitale.


Insa, sub indrumarile medicilor specialisti, adoptand un stil de viata echilibrat, sanatos si cu ajutorul unor suplimente de multivitamine si minerale, ratele de concepere a copiilor sanatosi cresc inclusiv pentru mamicile de peste 35 de ani.

14 2 e1503052731133Spre exemplu, anomaliile genetice si alti factori pot provoca defectele de tub neural, dar s-a cercetat si dovedit in anumite studii faptul ca ar putea fi prevenite cu ajutorul acidului folic. Elevit 1 reprezinta un supliment alimentar ce contine un total de 800 micrograme de folati, atat sub forma de acid folic cat si de Metafolin.

In plus, contine Fier, Iod si alte substante nutritive importante pentru o dezvoltare sanatoasa a fatului cat si pentru sustinerea necesitatilor mamei. Inca din ziua conceptiei, daca este administrat corect, acesta protejeaza impotriva problemelor ce pot aparea pe parcursul sarcinii.

Dupa 35 de ani, perioada de preconcepere a unui copil poate dura mai mult, ajungand poate pana la 1 an sau chiar mai mult. Imbatranirea sistemului reproducator, cu modificari la nivelul ovulatiei si fertilizarii ovulelor, este un proces normal odata ce inaintam in varsta. Statisticile spun ca femeile sanatoase de 35 de ani ori peste pot concepe copii sanatosi.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!