MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Andreea Balan (34 ani) - mama de fetita, asteapta o noua bebelusa fiind insarcinata in 6 luni. Spune ca se simte extrem de fericita.


Andreea Ibaka (33 ani)
- este insarcinata cu primul copil, in...9 luni si jumatate. Fetita nu se grabeste sa se nasca iar Andreea o asteapta cu multa rabdare.Flavia Mihasan (32) - este insarcinata cu primul sau copil. Flavia nu este casatorita ci se afla intr-o relatie cu un actor si dansator profesionist, dar spune ca este pregatita sa devina mamica si asteapta momentul cu bucurie.Simona Gherghe (41 ani) - mai are o fetita in varsta de 1 an si 6 luni. Acum este insarcinata cu un baietel si marturiseste ca se simte foarte bine.Gabriela Cristea (44 ani) - mama de fata, este pentru a doua oara insarcinata tot cu o fetita. Marturiseste ca a pastrat toate rochitele de gravida si iata ca a fost cu noroc.Mirela Boureanu Vaida (36 ani) - are doi copii: o fetita de 3 ani si un baietel de 2 ani. Pe drum este al treilea, un baietel. Mirela este insarcinata in 6 luni.(surse foto: Facebook)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!