MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Andreea Balan (34 ani) - mama de fetita, asteapta o noua bebelusa fiind insarcinata in 6 luni. Spune ca se simte extrem de fericita.


Andreea Ibaka (33 ani)
- este insarcinata cu primul copil, in...9 luni si jumatate. Fetita nu se grabeste sa se nasca iar Andreea o asteapta cu multa rabdare.Flavia Mihasan (32) - este insarcinata cu primul sau copil. Flavia nu este casatorita ci se afla intr-o relatie cu un actor si dansator profesionist, dar spune ca este pregatita sa devina mamica si asteapta momentul cu bucurie.Simona Gherghe (41 ani) - mai are o fetita in varsta de 1 an si 6 luni. Acum este insarcinata cu un baietel si marturiseste ca se simte foarte bine.Gabriela Cristea (44 ani) - mama de fata, este pentru a doua oara insarcinata tot cu o fetita. Marturiseste ca a pastrat toate rochitele de gravida si iata ca a fost cu noroc.Mirela Boureanu Vaida (36 ani) - are doi copii: o fetita de 3 ani si un baietel de 2 ani. Pe drum este al treilea, un baietel. Mirela este insarcinata in 6 luni.(surse foto: Facebook)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din