Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
AmNascutAcolo.ro sprijina Asociatia din grija pentru Client in demersul ce are ca scop final imbunatatirea conditiilor din maternitati si a serviciilor din sistemul medical.

Mamicile care au nascut in ultimii 2 ani intr-o maternitate romaneasca de stat sau privata sunt invitate sa completeze cu sinceritate un Chestionar anonim. Actiunea nu dureaza mai mult de 5 minute.

Perioada in care mamicile se pot implica si pot raspunde intrebarilor din Chestionar se desfasoara intre 10 si 20 ianuarie 2019.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!