MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In conditiile in care Romania detine in continuare primul loc in ceea ce priveste mortalitatea infantila si materna in Europa, Conferinta “Nasterea Naturala si Arta de A Fi Parinte – Perspectiva pentru siguranta mamei si copilului la nastere in Romania”, isi propune sa abordeze subiecte de actualitate legate de beneficiile si /sau riscurile nasterii in diferite ipostaze, importanta educatiei viitorilor parinti pentru a lua cele mai bune decizii legate de nastere si alaptare.


Evenimentul se adreseaza unor categorii de public divers, prin temele pe care le abordeaza: gravide, viitori parinti, persoane interesate de nasterea naturala, nasterea cu moasa, medici obstetrica-ginecologie, neonatologi, asistente medicale, medici de familie si de alte specialitati, companii si organizatii ce ofera produse si servicii complementare activitatii moasei sau care se adreseaza tinerelor mame si nou-nascutului.

Conferinta va fi un moment special in care gravide, mamici, viitori parinti, moase, asistente medicale, medici vor avea o voce comuna.

La eveniment vor participa vorbitori din tara si din strainatate, specialisti in ingrijirea femeii insarcinate si experti in modalitati de asistare la nastere si in acordarea ingrijirilor specifice lauzei si nou-nascutului.

Printre speakeri se numara: Andreea Ola, consultant in alaptare IBCLC Brasov; Doamna doctor Ioana Tudorache, medic obstetrician si ginecologie spitalul Medlife Brasov; Gebrine Eles Kristina, moasa Debretin, Ungaria; Liliana Cantir, moasa Maternitatea Municipala nr. 2 Republica Moldova; Dr. Federico Villani, medic obstetrica si ginecologie Italia ; Antonella Cavalieri, specialist recuperare pelviperineala, Italia; Chiara Torresetti, specialist reabilitare pelviperineala, Italia; Dita Depner, trainer educator prenatal Brasov; Dorna Revie, sofrologia Elvetia; Luiza Sult, colegiul de moase Copenhaga; Anda Talaba consultant IBCLC “ Alo mama “ Brasov; Vania Limban, moasa si expert in conceptul Green Parenting si sanatate intima; Daniela Doneanu, moasa Bucuresti Sanador si Presedinte Asociatia Moaselor din Romania; Doctor Octavia Raica, Consultant in Alaptare de la Asociatia Alapteaza Timisoara; Camelia Irimia, moasa Spital Premiere Timisoara si vicepresedinte Asociatia Moaselor din Romania; Ildiko Piper , moasa in Turda si membra a Asociatiei Moaselor din Romania; Miruna Andrei, studenta Facultatea de Moase din Craiova; Dana Vede doula spitalul judetean Brasov; Paula Cozma moasa spitalul Satu Mare.
Programul simpozionului va fi structurat pe 2 zile.

Prima zi va dezbate teme cum ar fi: nasterea naturala in apa, nasterea ca acasa, nasterea cu blandete, educatia moasei in Ungaria, Danemarca, Republica Moldova cat si faptul ca pentru prima data la o Conferinta Obstetricianul, Moasa, Doula, Consultantul in alaptare vor fi in aceeasi barca de focus asupra gravidei. Programul primei zile va fi in intervalul orar 08.30 – 17.30.

Ziua a 2-a se vor dezbate teme precum alaptarea, arta de a fi parinte, ora magica, sofrologia si nasterea naturala, nasterea naturala si celulele stem, tonifierea si retonifierea perineului. Programul celei de-a doua zi de conferinta va fi in intervalul 09.30 – 15.30.

In cadrul simpozionului va exista si o tombola in care vor exista mai multe premii oferite de parteneri un scaun de masina pentru copilasi, o perna pentru mama si bebelus care permite femeii insarcinate sa adopte o pozitie corecta in timpul somnului, un dispozitiv EPI-NO dispozitiv de retonifiere a perineului, 1 kit Pelvik dispozitiv medical pentru incontinenta urinara, 2 cupe menstruale Pelvik si o ora de consultantie cu moasa Vania Limban.


Parteneri: Servier Pharma, Pelvik, Baby Stem, Active Family Center, Thermomix, NUK , TZMO Romania, doctor Niculescu , Barza, Cedraflon , Alo Mama, MC Ana Concept.

Partener media: AmNascutAcolo.ro

Evenimentul va avea loc in perioada 14-15 iunie 2019 la Hotel Kronwell Brasov.

Participarea parintilor, viitorilor parinti si gravidelor este GRATUITA!

Va asiguram ca va fi un eveniment de exceptie!

Inscrieri pe pagina evenimentului: http://asociatiamoaselor.org/conferinta2019/

Despre Asociatia Moaselor din Romania

Asociatia Moaselor din Romania este organizatia nationala profesionala ce reprezinta moasele si profesia de moasa din Romania, avand misiunea de a sustine dezvoltarea profesiei prin promovarea rolului esential al moasei in sanatatea reproductiva a femeii, nasterii naturale, sanatatii nou-nascutului si familiei.

Asociatia Moaselor din Romania sustine importanta emanciparii moaselor si accesul femeilor, indiferent de statutul lor social, la servicii medicale de obstetrica si ginecologie, in vederea reducerii mortalitatii materno-infantile. Mai multe informatii puteti gasi pe www.asociatiamoaselor.org 

Contact : Cristina Norocel, 0741301082, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!