Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Targul Baby Boom Show se va desfasura potrivit programului, intre 5 si 8 martie, la Romexpo, Pavilionul B1.

Data fiind ingrijorarea privind posibila raspandire a virusului Coronavirus in tarile europene, organizatorii anunta luarea urmatoarelor masuri suplimentare de protectie:

• Igiena mainilor este cruciala pentru a preveni transmiterea infectiilor, motiv pentru care organizatorii vor instala in locatia festivalului dispensare sanitare echipate cu dezinfectant
• Sticlute individuale cu dezinfectant pentru maini vor fi distribuite personalului organizator si partenerilor
• Vor fi dublate punctele sanitare
• S-a pus in miscare o ampla campanie de informare a angajatilor, partenerilor si a publicului prin social media privind masurile adecvate de igiena si preventie
• Niciuna din firmele expozante nu provine din regiunile afectate.

Vom mentine o comunicare directa si continua cu vizitatorii, expozantii si partenerii prin intermediul canalelor de comunicare ale targului, dar si prin email si newsletter.

Targul Baby Boom Show este dedicat gravidelor, bebelusilor si copiilor de sub 7 ani.

Pentru ca intelegem ca aceste categorii de vizitatori sunt extrem de sensibile nu doar la potentiale afectiuni, ci si la campaniile de panica, facem apel catre toti sa fie atenti daca informatiile distribuite si redistribuite in mediile de comunicare online si offline provin de la institutii si specialisti pentru a nu raspandi chiar cu buna intentie stiri false care genereaza o isterie nejustificata.

Masurile de preventie sunt necesare si suntem in permanenta atenti la evolutia situatiei, urmand sa luam decizii in functie de schimbari si sa ne supunem masurilor comunicate de autoritatie in domeniu. In aceeasi masura, avem obligatia de a fi profesionisti si sa trecem prin filtrul ratiunii intreaga situatie.

BabyBoomShow comunicat

Despre Targul Baby Boom Show, editia primavara

Baby Boom Show este cel mai mare targ dedicat gravidelor, nou-nascutilor si copiilor cu varste sub 7 ani. Targul se organizeaza din 2004 si are doua editii pe an, cu produse si servicii create pentru consumatorul final.

Printre principalele tematici se numara vestimentatie, produse de igiena si cosmetice gravide, banci de celule stem, pachete de servicii medicale pentru gravide, jucarii si servicii educationale pentru copii, entertainment etc.

O importanta parte a targului are rolul de a sprijini tinerii parinti cu informatii, cursuri si sfaturi specializate privind nasterea si perioada post natala.

Pentru ca un eveniment fara distractie n-are gust, un program artistic consistent reuneste artisti si copii intr-o veselie ce dureaza patru zile.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!