MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Cartea pentru copii "Eu si Virusul Hai-Hui", lansata la Editura Integral, este un proiect realizat de psihopedagog Roxana Andreea Rusu, in colaborare cu Meloritm, corul de copii de la Palatul National al Copiilor, coordonat de Prof. Elena Maria Nicolai. Este prima poveste pentru copii care explica pandemia, noul stil de viata dar si importanta masurilor de preventie, pe intelesul lor, respectand abordarile recomandate de UNICEF.

Eu și Virusul Hai-Hui este o carte inteligentă (smartbook™), care face legătura instant între volumul tipărit și mediul online.

În paralel cu lectura unei cărți interesante și instructive, folosind smartphone-ul și o aplicație gratuită de scanare a codurilor QR (ex: QR Scanner), puteți vedea – pe telefon sau pe smartTV – clipuri video cu informații și activități educative.

Un concept editorial marca Integral™. Cartea este disponibila in librariile online, pe: eIntegral.ro, Librarie.net, CLB.ro, Emag si altele.

Perioada pe care o traversează întreaga lume, din cauza crizei generate de răspândirea noului Coronavirus, a adus schimbări economice și sociale, care afectează toată omenirea.

În acest context, este important să oferim explicații și informații copiilor, cu ajutorul unei abordări pe înțelesul lor și în același timp, cât mai apropiate de realitate.


"Cartea se adreseaza cRoxana Andreea Rusu autor carteopiilor cu varste intre 3 și 14 ani, pe care ii va ajuta sa inteleaga mai clar situatia si sa perceapa intr-un mod mai flexibil schimbarile din viata lor, facand astfel fata mai usor emotiilor multiple, precum stresul si anxietatea. Nu uitati ca, mai ales acum, cei mici au nevoie sa se simta iubiti, intelesi si protejati, pentru a se putea adapta cat mai usor la noua normalitate.

Ascultati-i si actionați in preajma lor cu mult calm si rabdare. Implicati-va alaturi de ei pentru a crea impreuna un program zilnic bine organizat si o planificare a activitatilor scolare, care sa alterneze intr-un mod echilibrat cu timpul liber si comunicarea virtuala continua cu prietenii si colegii. Incurajati-i ca se vor descurca!"  (Roxana Andreea Rusu, psihopedagog)


Elena Maria Nicolai"Traim timpuri inedite, diferite fata de ceea ce am trait pana acum, dar cu toate acestea, putem privi partea buna a ceea ce se intampla: sa stam acasa, alaturi de parinti si copii, sa tinem familia impreuna, ceea ce nu am facut foarte des!

Fiecare masa in famile poate fi un motiv de bucurie, fiecare seara petrecuta urmarind un film, o piesa de teatru, un documentar sau chiar bucurandu-ne de un joc distractiv, toate acestea ne pot da tihna de care chiar aveam nevoie fara sa stim.

Asadar, priviti partea frumoasa a acestor timpuri: cantati, zambiti, rugati-va si multumiti!"  (Elena Maria Nicolai, Prof. Meloritm - Corul de copii de la Palatul National al Copiilor)Virusul HaiHui coperta I

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din