Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Echipa AnneBebe este alaturi de viitorii parinti si in aceasta perioada dificila. Cei mai buni specialisti in alegerea de tinute pentru botez, trusouri, cadouri si accesorii pentru bebelusi, dar si in mobilier pentru camera bebelusului, stiu ca etapele importante din viata nu pot fi amanate.

Pregatirea camerei bebelusului, nasterea, botezul, toate trebuie traite la timpul lor si vor ramane pentru toata viata sub forma unor amintiri pretioase, surprinse in poze frumoase asezate in albumul de familie.

Viitorii parinti sunt invitati sa acceseze site-ul www.AnneBebe.ro si site-ul www.CameraBebelusului.ro, pentru ca pot gasi online toate produsele din magazinele fizice.

In plus, echipa AnneBebe vine in intampinarea familiilor cu servicii adaptate noii situatii, pentru ca totul sa fie mai usor si mai sigur. Astfel, Reprezentantii de Vanzari din magazine sunt acum disponibili telefonic sau pe Whatsapp la numerele: 0723163143, 0728093833, 0724110022.

anne bebeIndiferent ca aleg sa sune, sau sa poarte o discutie pe Whatsapp, parintii pot afla detalii despre mobilierul disponibil pentru camera copilului, seturile pentru nou-nascuti, lenjeriile de patut, pleduri, prosopele, hainute pentru botez, trusouri pentru botez, lumanari, accesorii si marturii pentru botez, hainute din bumbac organic, seturi de scos din maternitate, cufere personalizate si multe altele.

Reprezentantii AnneBebe va pot prezenta produsele si va pot raspunde la orice intrebare legata de produse prin Video Call. De asemenea, sunt organizate livrari personale in Bucuresti, pentru produsele alese in timpul discutiei.

Pentru ca fiecare client are posibilitatea de a suna exact la magazinul preferat, iata mai jos numerele de telefon alocate fiecarui magazin AnneBebe:

Annelino Baneasa - 0724.110.022
AnneBebe Baneasa- 0723.163.143
AnneBebe Unirea - 0728.093.833
AnneBebe SunPlaza - 0728.070.907
CameraBebelusului - 0726.005.500

Magazinele AnneBebe sunt cunoscute ca avand calitate inalta si cea mai mare gama de produse pentru bebelusi si nou-nascuti. Toate produsele sunt create in atelierele proprii sau atent selectate si importate de la branduri internationale cunoscute.

anne bebe3

Specialistii AnneBebe sunt cei mai buni in consilierea tinutelor pentru ocazii speciale si hainute si trusouri pentru botezul bebelusului.

Printre brandurile disponibile la AnneBebe se numara: Mayoral, Sarabanda, Ido, EMC, Brums, Lemon, PembeKelebek, Pamina, LeonShoes, Condor, BabyA, GF Ferre, Ferrari, LauraBiagiotti, Bebus, LAKids, Abel si Lula.

Hainutele create in ateliere AnneBebe sunt din materiale sigure, naturale, finisate impecabil. Din acest motiv, nu doar aspectul este impresionant ci si confortul si siguranta copilului reprezinta o prioritate.

annebebe4

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din