Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Fetita lui Cabral si a Andreea Ibacka are 2 anisori. Pana acum, parintii ei nu au expus-o pe retelele de socializare, in toate imaginile aparand cu spatele. Insa iata ca a venit momentul in care Andreea si Cabral le-au facut pe plac fanilor si au postat o fotografie cu frumoasa Namiko.

Andreea (35 ani) si Cabral (43 ani) sunt impreuna de 12 ani si s-au casatorit in 2011. Andreea a devenit pentru prima oara mamica atunci cand s-a nascut Namiko, in decembrie 2018.

Andreea Ibacka
In plus Namiko are cont deparat de Facebook, o pagina de vedeta care este urmarita deja de peste 10.000 de fani!

Namiko

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!