MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Fetita lui Cabral si a Andreea Ibacka are 2 anisori. Pana acum, parintii ei nu au expus-o pe retelele de socializare, in toate imaginile aparand cu spatele. Insa iata ca a venit momentul in care Andreea si Cabral le-au facut pe plac fanilor si au postat o fotografie cu frumoasa Namiko.

Andreea (35 ani) si Cabral (43 ani) sunt impreuna de 12 ani si s-au casatorit in 2011. Andreea a devenit pentru prima oara mamica atunci cand s-a nascut Namiko, in decembrie 2018.

Andreea Ibacka
In plus Namiko are cont deparat de Facebook, o pagina de vedeta care este urmarita deja de peste 10.000 de fani!

Namiko

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din