travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Internetul poate fi un instrument excelent care sa ajute viitorii parinti sa aleaga numele bebelusului. Online gasiti baze de date stufoase cu nume pentru copii: nume pentru fete si nume pentru baieti.

Numele pentru copii sunt in ordine alfabetica sau clasificate dupa o multitudine de criterii: dupa originea numelui sau dupa semnificatia numelui de exemplu.

Specialistii sfatuiesc parintii sa aleaga singuri numele copiilor lor dar sa fie deschisi la sugestii din partea familiei si prietenilor.

Pentru ca numele intreg sa fie placut si melodios, parintii trebuie sa tina cont de felul in care va suna viitorul prenume alaturi de numele de familie. Numele copilului va fi pentru toata viata asa ca alegerea trebuie sa fie una fericita.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!