Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Procrastinarea apare în vieților foarte multor persoane. Un studiu realizat de PhD Piers Steel la Universitatea din Calgary a arătat că până la 95% dintre studenți amână diverse activități la facultate, mai cu seamă când vine vorba despre proiecte.

Lucrurile lăsate de azi pe mâine duc la aglomerare, generând stres și întârzieri în activitate și potențiale probleme la serviciu, în lucrul cu clienții și chiar în viața personală.

Vestea bună este că există tehnici extrem de utile care ajută la eliminarea procrastinării și chiar la folosirea ei pentru a avea mai multă productivitate.

Violeta-Loredana Pascal, business coach și specialist relații publice cu o experiență de afaceri de peste 16 ani a creat un curs intitulat „Procrastinarea: ce este, cum să o învingi și cum să o folosești ca să nu te distrugă” care este disponibil în mod gratuit aici: https://www.subscribepage.com/eliminaprocrastinarea .

Cursul cuprinde trei părți. Prima prezintă în detaliu motivele pentru care sunt amânate diverse activități de pe lista cu lucruri de făcut; a doua parte include 12 strategii eficiente pentru a elimina procrastinarea, iar cea de-a treia parte cuprinde trei moduri de a folosi procrastinarea pentru a avea mai multă productivitate în activitate.

„Lucrând de acasă de peste 16 ani știu că există foarte multe tentații de a amâna diverse activități. Însă știu și care este impactul negativ al procrastinării și faptul că sunt multe persoane care amână să facă unele lucruri. Am creat cursul „Procrastinarea: ce este, cum să o învingi și cum să o folosești ca să nu te distrugă” în urma experienței mele, dar și din experiența lucrului cu clienții mei de-a lungul anilor,” a declarat Violeta-Loredana Pascal, autoarea cursului și business coach și specialist relații publice.

„Procrastinarea poate fi învinsă. Primul pas este să înțelegem de ce apare în viața noastră și care sunt tipurile de oameni care amână. Astfel, putem să ne dăm seama de ce dorim să amânăm diverse activități în unele momente. Pasul următor este să vedem care strategie care duce la eliminarea procrastinării ni se potrivește cel mai bine – în funcție de personalitate, dar și de motivul pentru care amânăm să facem un anume lucru. În plus, putem, uneori, să folosim procrastinarea în folosul nostru, așa că am inclus în ultima parte a cursului trei modalități de a utiliza procrastinarea pentru a ne crește productivitatea.”

Cursul în limba română poate fi accesat aici: https://www.subscribepage.com/eliminaprocrastinarea

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!