Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Editura Lizuka Educativ sprijina comunitatea AmNascutAcolo.ro, oferind carti pentru mamicile care povestesc experienta nasterii. De 10 ani, mii de mamici au impartasit impresiile despre nastere, personal medical, maternitati si servicii medicale, oferind o radiografie unica a sistemului medical de sanatate, din perspectiva pacientei care merge sa nasca, fie la stat, fie la privat.

Informatiile sunt citite si apreciate zilnic de gravide, care se pregatesc cu emotie pentru nastere.

Datorita editurii Lizuka Educativ, mamicile se vor bucura in perioada urmatoare de carticele educative, colorate si vesele.

Mai multe despre colectiile editurii, aflati de pe www.lizuka.ro 

Daca esti mamica si inca nu ne-ai scris experienta pe care ai trait-o la nastere, te invitam sa povestesti cum ai nascut la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. si vom publica povestea ta pe www.AmNascutAcolo.ro

Pentru implicare, iti expediem un cadou simbolic.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
babyboom 20 23 mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!