O femeie de 25 de ani a nascut nonupleti: ”Bebelusii, cinci fete si patru baieti, si mama sunt in stare buna”

O femeie de 25 de ani din Mali a nascut nonupleti: ”Bebelusii, cinci fete si patru baieti, si mama sunt in stare buna”. Bebelusii s-au nascut Marti. Cei noua bebelusi, cu doi mai multi decat observasera medicii, sunt toti sanatosi. Proaspata mamica s-a alaturat astfel unui panteon restrans al mamelor de nonupleti.

In momentul in care nasterea a fost aproape, graviduta a fost transportata la maternitate cu elicopterul, autoritatile implicandu-se activ in cazul sau. Femeia a nascut la Maroc.

”Nou-născuții (cinci fete şi patru băieţi) şi mama sunt cu toții în stare bună”, a declarat ministrul Sănătăţii din Mali, Fanta Siby, citată într-un comunicat.

Cisse urma sa nasca sapte copii, potrivit investigatiilor medicale cu ultrasunete efectuate in Maroc si Mali, care nu au depistat doi dintre fetusi.

Toti bebelusii, noua la numar, au fost adusi pe lume prin cezariana.

Nasterea nonupletilor este un eveniment extrem de rar. Din cauza complicatiilor medicale care survin in cazul unor astfel de sarcini unii dintre fetusi nu supravietuiesc.

Data publicarii: Miercuri 5 Mai, 2021

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook