Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se pregatesc cu emotie pentru experienta de la finalul celor 9 luni de sarcina.

In filmuletul de mai jos urmarim o nastere fiziologica fara complicatii, cu travaliu scurt, asistata de doctorul Horia Cioflan.


Imediat dupa nasterea naturala, baietelul de 3200 grame este toaletat, infasat si apoi lasat cateva minute in bratele proaspetei mamici. 

In continuare, bebelusul este preluat de asistenta si aratat taticului, care emotionat marturiseste: "Este o experienta unica".

Taticul este apoi echipat si lasat sa mearga la proaspata mamica pentru a se bucura impreuna. Dupa nasterea naturala, mamica revine in salon pe picioarele sale.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!