Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Infertilitatea, adica incapacitatea unui cuplu de a concepe un copil dupa o perioada de 1 an in care au existat incercari constante, poate avea multe cauze. Ele pot fi de ordin fiziologic, pot tine de mediul inconjurator sau pur si simplu de vina poate fi stresul. Fertilitatea poate fi stimulata si in mod natural, consumand anumite produse.

Iata topul celor mai puternice 3 alimente care contribuie la stimularea fertilitatii:

Goji - Aceste fructe extraordinare au proprietati deosebit de benefice pentru oricine, insa ele contribuie semnificativ la stimularea fertilitatii datorita rolului activ pe care il au in eliminarea radicalilor liberi si stimularea imunitatii.

Avocado - I se mai spune si "fructul fertilitatii". Are un continut bogat de Vitamina E, regleaza ovulatia si stimuleaza producerea mucusului cervical.

Spanacul - Inclus des in meniul celor care isi doresc un copil fiindca stimuleaza excelent productia de sperma fiind si o buna sursa de acid folic natural. In plus, ajuta la producerea ovulelor si la asigurarea calitatii spermei datorita continutului ridicat de Vitaminca C si fier.

Explicatia consta in faptul ca aceste alimente sprijina puternic sistemul imunitar. Atunci cand acesta este slabit, functia de reproducere este afectata.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!