Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Muscatura de tantar lasa o eczema urata pe pielea fina a copiilor, provoaca usturime si mancarimi. Copilul devine agitat de la senzatia neplacuta pe care toate acestea o creeaza.

Cum pot parintii trata muscaturile de tantari intr-un mod natural, fara chimicale, adica adoptand solutii cat mai putin nocive pentru copil?

Iata cateva remedii naturale, la indemana oricui, cu efecte benefice imediate, care ajuta la evitarea infectiei determinate de muscatura tantarului:

* se aplica pe rana otet de mere si miere. Eczema nu se va infecta si senzatia de mancarime inceteaza;

* solutia de bicarbonat aplicata pe urma muscaturii de tantar impiedica inflamarea;

* zeama proaspata de lamaie impiedica dezvoltarea infectiei si inflamarea;

* uleiurile esentiale de menta sau eucalipt calmeaza zona si mancarimea.

Cum poti tine tantarii la distanta intr-un mod natural

Uleiurile esentiale arse in lampa aromatizata sau in instalatii speciale impiedica tantatii sa patrunda in spatiul respectiv, evitand astfel muscaturile lor. De asemenea, plante precum cimbrul sau mararul nu sunt pe placul tantarilor. Ghivecele cu aceste plante plasate la ferestre ii vor tine la distanta.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!