Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Rasul copilului are un efect benefic imediat asupra parintilor si a celor din jur. Insenineaza fruntile si aduce bucurie in suflete cu o putere aproape magica, aducand multa energie pozitiva.

Iata insa ca rasul bebelusului este un lucru bun si pentru sanatate:

* In timp ce rade, bebelusul isi exerseaza musculatura. Chicotelile sale, cu cat sunt mai zgomotoase cu atat provoaca o mai intensa gimnastica abdominala. O musculatura tonifiata contribuie la o mai buna deprindere a mersului;

* Rasul face diafragma sa vibreze, masand tubul digestiv, astfel efectele se rasfrang si asupra tranzitului digestiv, contribuind la eliminarea constipatiei;

* Bebelusii care ras des sunt mai bine dispusi pe tot parcursul zilei, eliminand prin ras tensiunea acumulata;Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!