MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

CAMPANIA S-A INCHEIAT, CLICK AICI PENTRU NOUA CAMPANIE!
Daca esti mamica, te invitam sa ne trimiti povestea nasterii comorii tale! Gravidutele vor citi cu mare interes despre momentele prin care ai trecut, sfaturile tale si vor aprecia recomandarile cu privire la spitale/maternitati, servicii medicale ori medici.

 

In semn de multumire pentru timpul acordat, iti daruim un CADOU pe loc, trebuie doar sa mentionezi adresa la care doresti sa primesti cadoul la finalul povestii pe care ne-o trimiti pentru publicare:

Cadoul contine:
1 x Dress dama lycra marimea dorita.
1 x Carticica pentru copii "Sa ne jucam cu Tom si Jerry"

Cum ne poti trimite simplu povestea ta:
Povesteste cum ai nascut (minim 300 cuvinte) oferind detalii despre maternitate, conditiile de spitalizare, medicul care a asistat nasterea, calitatea serviciilor medicale si cum a decurs intreaga experienta din punctul tau de vedere.

Pentru a face acest lucru te rugam sa completezi acest FORMULAR (nu necesita inregistrare) sau sa ne trimiti povestea pe e-mail la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Detalii despre publicarea povestii: Poza este optionala iar identitatea ta nu va fi publicata. Inregistrarea nu este necesara. Te invitam sa dai like paginii noastre pe Facebook, ca sa afli prima informatii interesante si povesti transmise de alte mamici:

Facebook/AmNascutAcolo.ro 

* Te rugam nu trimite decat povestea originala si 100% reala care descrie experienta ta personala.
* Te rugam nu trimite povestea, daca a fost deja publicata pe site.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!