MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Centrul de zi Start for Kids
Centrul de zi si club distractiv si de activitati Start for Kids din sectorul 3 Bucuresti este amplasat pe Splaiul Unirii. In vecinatatea gradinitei se afla statia de metrou Tineretului.


Start for Kids este un centru de activitati dezvoltat din fonduri europene ce functioneaza dupa cele mai inalte standarde de calitate ale educatiei prescolare.

Clubul Start for Kids pune un accent deosebit pe calificarea profesionala si experienta cadrelor didactice alaturi de dotarile ultramoderne de care dispune pentru a oferi copiilor un mediu cat mai placut si sigur in care sa-si desfasoare activitatea. Directorul educational are gradul didactic 1 si are experienta in invatamant de peste 15 ani.

Copiii sunt in permanenta consiliati psihologic prin parteneriatul Start for Kids cu centrul Amadeus IQ.

Metodele dupa care clubul Start for Kids isi desfasoara activitatea educationala sunt interactive, moderne si stimuleaza copilul sa fie creativ, sa gaseasca solutii la diverse probleme cu care se confrunta si sa gandeasca liber. Astfel, rezultatele obtinute in cresterea si dezvoltarea sa armonioasa sunt consistente si de durata.

Centrul de activitati Start for Kids pune un accent deosebit pe siguranta si sanatatea copiilor, de aceea in cadrul clubului exista si un cabinet medical. Toti angajatii acorda o importanta deosebita normelor de igiena iar copiii sunt educati in acest spirit prin ore speciale de educatie si rutina zilnica a obiceiurilor sanatoase: spalatul pe maini, pe dinti, utilizarea corecta a toaletei, atitudine potrivita la masa, etc. Fiecare grupa are propriul grup sanitar.

Mancarea din meniul clubului va fi aleasa cu responsabilitate astfel incat copiii sa se bucure zilnic de produse proaspete si sanatoase. Meniul este alcatuit de personalul centrului de activitati in colaborare cu medicul pediatru si nutritionistul specializat in alimentatia copilului.

Centrul de activitati Start for Kids din cartierul Tineretului dispune de un spatiu generos de 357 mp si curte de 200 mp. Curtea este amenajata cu spatiu de joaca iar cei mici sunt scosi zilnic afara, cu mici exceptii atunci cand vremea chiar nu permite acest lucru.

Clubul Start for Kids promoveaza educatia prin joaca, respectand varsta copiilor si incurajandu-i sa isi dezvolte propria personalitate.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!