Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

banner logo eintegralDragi mamici, va invitam sa participati la noul concurs desfasurat pe pagina noastra de Facebook, in cadrul caruia puteti castiga unul dintre cele 5 Premii x Manualul Mamicii Zen, oferite de Editura Integral.

Cum participati:

1. Dati like pe Facebook paginilor AmNascutAcolo.ro si Editura Integral
2. Postati un comentariu la concurs in care recomandati altor mamici participarea la acest concurs, cu link activ catre aceasta pagina.

Despre premii: 5 x Manualul Mamicii Zen, oferite de Editura Integral

Manualul Mamicii Zen este o carte semnata Raluca Zenga. In cele 272 de pagini, sotia celebrului antrenor Walter Zenga se adreseaza mamicilor actuale si viitoare intr-o maniera nonconformista, plina de umor. Raluca povesteste experienta sa ca mamica, ilustrand intr-un mod original momentele frumoase si cele de cumpana din timpul celor doua sarcini si ai primilor ani de viata ai copiilor sai. O lectura interesanta, altfel, care demoleaza mituri si sparge prejudecati.

Pe 8 Martie vom premia cele mai dragute si originale 5 comentarii.

Mult succes!

Cele 5 premii va asteapta:

editura integral manualul mamicii zen

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!