Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Daca pana acum nu aveai suficiente motive sa-l convingi pe cel mic sa faca sport, acum le avem noi pe cele mai bune si mai distractive: clasele din programul World Class Kids.

Un copil activ inseamna un copil fericit, energic si sanatos. Beneficiile activitatii fizice regulate sunt numeroase nu doar la adulti, ci si la copii, care cu cat se bucura mai devreme de avantajele sportului, cu atat se vor dezvolta mai armonios. Daca iti lipsesc motivele pentru care sa iti pui micutul in miscare, urmareste short-list-ul nostru. Iar daca pana acum nu aveai programe speciale, construite pentru nevoile celor mici, Word Class Kids e aici.

Creste un copil sanatos

Varietatea de discipline din programul Kids – Karate, Wushu, Gimnastica, dar si antrenamente precum Les Mills Born to Move – va ajuta la modelarea corpului, dar si a mintii micilor sportivi, care vor invata, facand miscare, sa fie agili, puternici, flexibili, sa invete sa se coordoneze si sa fie rapizi, dar si sa aiba incredere in fortele proprii, in capacitatile lor fizice si psihice. Programele World Class Kids sunt gandite pentru copii intre 4 si 12 ani si se impart pe mai multe clase.

Alege-i ce i se potriveste

BORN TO MOVE™ - Les Mills, 4-7 ani (disponibil din ianuarie 2016). Exercitiile de educatie fizica sunt combinate cu jocuri, muzica, dans, zambete si voiosie, pentru ca ei sa nu se plictiseasca si sa abandoneze prea repede orele.

Gym Kids

Categorii de varsta: 4-5 ani si 6-10 ani
Cu elemente de baza din gimnastica artistica si cea aerobica, aceste clase au ca principal obiectiv dezvoltarea fortei, vitezei, rezistentei, expresivitatii corporale si a unei posturi corecte. Rostogoliri, roti, poduri, sarituri – orele combina sportul si distractia, pentru ca, pana la final, toata lumea sa fie activa si vesela. Antrenamentele se finalizeaza cu miscari de stretching. Dificultatea elementelor se modifica in functie de grupa de varsta.

Karate

Categorii de varsta: 6-12 ani
Karate, unul dintre cele mai puternice stiluri de arte martiale japoneze, isi are originea in Okinawa si inseamna „Maini goale“ si, totodata, „puterea de a accepta“. De asemenea, se numara printre cele mai bune metode de auto-aparate. Participand la aceste clase, copiii vor castiga incredere in sine, forta si un control mai bun asupra propriului corp. De asemenea, aceasta disciplina imbunatateste conditia fizica si echilibrul.

Wu Shu

Categorii de varsta: 6-12 ani
Wu Shu inseamna „Arta Martiala“ in traducerea din chineza, cunoscuta si sub denumirea de Kung Fu. Shaolin Kung Fu este una dintre primele forme de Kung Fu, cu o istorie de peste 500 de ani. Bazate pe deprinderea a doua tipuri de energii, energia launtrica si cea exterioara, artele martiale se leaga de puterea si conditia fizica a corpului. La clasele de Wu Shu, cei mici vor invata cum sa se concentreze si cum sa fie mai putin impulsivi.

BORN TO MOVETM

Categorii de varsta: 4-5 ani
Seria BORN TO MOVETM a fost special creata de Les Mills pentru cei mici. La aceste clase, copiii executa miscari simple si descopera modul de functionare a propriului corp. Cei mici isi folosesc imaginatia si invata sa fie constienti de corpul si de greutatea lor, isi imbunatatesc echilibrul si invata sa se concentreze pe masura ce interpreteaza, exploreaza si se misca pe muzica.

BORN TO MOVETM

Categorii de varsta: 6-7 ani
In cadrul acestor clase, in rutina de antrenamente a celor mici sunt introduse miscari de baza intr-un mod distractiv. La 6-7 ani copiii retin in primul rand vizual, asa ca o metoda eficienta pe care o folosesc antrenorii e aceea de a le arata miscari pe care ei le pot repeta cu usurinta. Mai tarziu, pe masura ce parcurg coregrafia, copiii isi imbunatatesc perceptia asupra propriului corp, echilibrul si autocontrolul.

Programele din World Class Kids vor fi disponibile in cluburile World Class Titan (1 februarie), World Class Timisoara si World Class Iulius Cluj (15 februarie).

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!