Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Pe 10 iunie va incepe Campionatul European de Fotbal din Franta. A 15-a editie a competitiei UEFA 2016 se va desfasura pana la 10 iulie. Editura Sport - Turism si Librarie.net au lansat Cartea de bucate a Campionatului European de Fotbal UEFA 2016 - Vive la France!

vive france cartea 273153Volumul editat intr-o forma grafica de exceptie este mai mult decat o carte de bucata, reprezinta o adevarata mini enciclopedie plina de informatii utile si interesante despre cele 10 orase si regiuni in care se vor disputa partidele UEFA EURO 2016.

Pasionatii de fotbal dar si familiile lor vor afla care sunt atractiile turistice din fiecare regiune, detalii despre cele mai bune zone viticole si informatii complete despre cele mai apreciate feluri de mancare specifice acelor zone.

Cartea contine 31 dintre cele mai importante retete ale bucatariei franceze. Daca v-ati intrebat vreodata cum se prepara Coq au vin sau Ratatouille, aceasta mica enciclopedie va dezvalui secretele restaurantelor frantuzesti. O metoda delicioasa de a intra in atmosfera Campionatului European de Fotbal din Franta!

librarieVolumul este disponibil la pretul redus de 29,99 lei (in loc de 49,99 lei) pe Librarie.net, iar pentru microbistii impatimiti puteti comanda la pret special pachetul care include Cartea de bucate a Campionatului European de Fotbal UEFA 2016 si Ghidul UEFA 2016 France - Ghidul Oficial al Campionatului European din Franta UEFA 2016 la pretul de 65,98 lei.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
babyboom 20 23 mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!