Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Dansul se afla in topul activitatilor benefice pentru copii. Iata motivele pentru care parintii ar trebui sa includa in programul copiilor ore de dans:

* dansul inseamna miscare moderata, ideala pentru a contribui la o dezvoltare fizica armonioasa a copilului;
* la orele de dans copilul se distreaza, o astfel de metoda fiind mult mai sanatoasa decat jocurile pe calculator sau telefon;
* dansul relaxeaza psihic si combate depresia care se poate instala la orice varsta;
* copilul invata intr-un mod constructiv si placut disciplina si respectul fata de antrenor si colegi;
* copilul isi dezvolta spiritul de echipa;
* dansul dezvolta increderea in propriile forte si combate timiditatea;
* copilul isi face prieteni de calitate, cu interese comune, preocupati de lucruri benefice, cum sunt activitatile sportive;
* copilul participa la competitii si invata sa gestioneze mai bine atat victoriile cat si infrangerile, devenind un adolescent si ulterior un adult puternic;
* dansul dezvolta creativitatea, sensibilitatea si simtul artistic;

Astfel, sustinerea copilului care frecventeaza cursurile de dans si participa la spectacole reprezinta o investitie cat se poate de buna in viitorul sau ca om.

logo Happy StarClubul de dans sportiv si balet HAPPY STAR spune ca "Orice copil poate fi o stea / Trebuie doar sa crezi in ea!"

Happy Star inseamna hobby, distractie, competitie si performanta. Cursurile de dans sportiv, dans modern si balet pot fi frecventate de copii cu varste intre 4 si 15 ani.

Ioana Gogulescu - Antrenor si Manager club Happy Star spune: "Principiul nostru este cel exprimat de Arthur Ashe: Succesul este o calatorie, nu o destinatie. Actiunea este mai importanta decat finalul!"

Pe langa dans, copiii Happy Star invata: sa creada in ei, sa faca parte dintr-o echipa, ce inseamna respectul fata de colegi si antrenori, disciplina constructiva, cum sa gestioneze intr-un mod constructiv reusitele dar si esecurile, cat de importante sunt miscarea si stilul de viata sanatos, descopera frumusetea activitatilor artistice participand la festivaluri, spectacole si competitii sportive.

Happy Star invita copiii sa participe alaturi de parinti la o lectie de dans sau balet Demo Gratuita cu durata de 45 min-1 ora. Astfel isi pot testa aptitudinile si pot cunoaste antrenorul si echipele de dans.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare:
Tel/ WhatsApp 0724 285 795 - Ioana Gogulescu - Manager si Antrenor Dans sportiv
Urmariti noutatile Happy Star pe Facebook 
Abonati-va la Canalul Youtube al Clubului de dans Happy Star!
Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
babyboom 20 23 mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!