MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Un tatic si-a surprins prietenii dupa ce a postat pe Facebook o poza in care face baie impreuna cu fiica sa in varsta de 2 ani. Fotografia a provocat numeroase reactii atat de apreciere cat si de blamare, gestul sau fiind considerat inadecvat.

Printre cei care au apreciat fotografia au fost numeroase persoane care au afirmat ca actiunea li se pare normala si ca fac frecvent acelasi lucru cu proprii copii.

Taticul, care este un actor danez pe nume Chris Torben, a postat (potrivit The Sun) tot pe contul sau de Facebook urmatoarea declaratie uluitoare pe care ulterior a sters-o: "Cineva mi-a spus ca a fost acuzat de pedofilie de un strain pentru ca a facut baie impreuna cu fiica sa de 2 ani. Altcineva, un tatic, are o sotie care crede ca nu este adecvat ca fiica lor sa il vada cand urineaza". El a mai mentionat ca a postat poza pentru a sparge aceste prejudecati care sunt din punctul sau de vedere gresite.

El a continuat sa sustina ca nu exista nici un motiv pentru care copiii si adultii nu pot fi goi impreuna. "Nuditatea cu copilul dumneavoastra nu este brutala, ci naturala", a conchis el. "Un tata in dus cu fiica sa nu este pedofilie, e distractiv."

VIZITEAZA TARGUL ONLINE "MAMI SI BEBE" - Intre 15 Noiembrie si 15 Decembrie REDUCERI de la toate magazinele in acelasi loc, de pana la 75% si Cadouri de la organizatori pentru fiecare mamica sau gravida!

Intr-un film postat recent de Torben pe Facebook, el vorbeste despre modul in care nu se astepta la reactia puternica pe care au generat-o postarile sale - dar ca este recunoscator pentru sprijinul primit de la multe persoane. "Majoritatea oamenilor au fost de partea mea", a spus el. "A existat un numar mic de oameni care au fost intr-adevar deranjati."

Nuditatea parintilor in prezenta copiilor nu este recomandata de catre specialistii in parenting si dezvoltare psihologica. Acestia sustin cu argumente solide faptul ca efectele pot fi extrem de puternice impiedicand o dezvoltare armonioasa si echilibrata copilului.

De asemenea, nici medicii nu sunt pentru o apropiere atat de intima, recomandarea lor bazandu-se pe reguli esentiale de igiena, avand ca scop principal protejarea sanatatii copilului care ar trebui sa se bucure inclusiv de propriile obiecte personale: sapun, pasta de dinti, periuta, prosoape, comple separate de cele ale parintilor.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!