MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Traim in secolul vitezei, iar acest lucru poate fi observat zi de zi – totul trebuie impachetat in urmatoarea secunda, totul trebuie sa ajunga la timp, totul trebuie sa fie terminat in timp util. Fie ca vorbim despre job sau viata de familie, acest factor de stres se rasfrange asupra oricaruia dintre noi. De asemenea, acest stres este inevitabil, pentru ca evolutia noastra constanta ne impinge la standarde din ce in ce mai ridicate.

Probabil ca acum te intrebi ce legatura are acest lucru cu lenjeria de pat pe care o alegi, moment in care noi iti vom spune ca nu are o importanta mare, ci una cruciala. Sunt multi factori care intra in discutie, asa ca cel mai bine este sa o luam pe rand.

Dormitorul este camera in care ne petrecem o mare parte din viata, o treime mai precis. Somnul face parte din rutina noastra zilnica si reprezinta un factor de stabilitate intr-o mare de incertitudini. Este foarte important ca somnul sa fie unul linistit, pentru ca organismul sa poata fi pregatit pentru ziua urmatoare si pentru provocarile care vor aparea. Daca vei sari aceasta etapa, privarea de somn poate duce la deficit de atentie, dificultati in a lua decizii, a rezolva probleme sau a anticipa anumite situatii, ca sa nu mai mentionam starea generala de oboseala.

Activitatea la munca sau la scoala poate fi afectata si ea, bineinteles. Timpul de reactie este unul scazut, iar task-urile primite de la superiori pot fi rezolvate intr-un timp mai indelungat si cu dificultate. Avand in vedere aria vasta de domenii care intra aici in calcul, importanta unui somn odihnitor este cu atat mai notabila.

Lenjerie din bumbac
Ce putem face pentru a fi mai odihniti a doua zi? Sunt multe metode pe care le poti incerca, insa cea mai la indemana este alegerea unei lenjerii de pat care va asigura confortul mult dorit. Calitatea materialului, dar si imprimeul ales joaca un rol in a atrage cat mai multe ore de somn, insa detaliem in cele ce urmeaza.

VisePufoase.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de lenjerii de pat, pilote, perne, cuverturi, paturi si huse de pat calitate marca Ralex Pucioasa. Vei putea alege din cele peste 500 de produse de calitate superioara, ce au preturi pentru toate buzunarele. Lenjeriile de pat sunt disponibile in compozitii de damasc, bumbac, bumbac satinat, bumbac dublu satinat, bambus, percalle, policoton, bumbac creponat, fleece, frotir si tricot.

lenjerie din bumbac creponat
Prezenta bumbacului intr-o lenjerie de pat aduce cu sine o serie de beneficii. Dintre acestea mentionam senzatia sporita de confort la atingere, gradul ridicat de absorbtie a umezelii si rezistenta la spalat. Ca tot am atins acest subiect, lenjeriile de la Vise Pufoase nu ies la spalat!

O categorie foarte populara la Vise Pufoase este cea de cuverturi din bumbac. Acestea sunt disponibile in varianta de 2 persoane XXL si au o compozitie de 100% bumbac sau 50% bumbac si 50% poliester. Senzatia la atingere este una placuta, insa noi stim ca modelul va fi cel mai important factor. Avem disponibile modele florale, geometrice sau abstracte pentru a satisface toate gusturile, iar unele cuverturi vin chiar si cu 2 perne cadou!

vise pufoase
Suntem siguri ca, odata ce alegi Vise Pufoase, somnul dulce va veni putin mai usor. Astfel, te poti trezi mai odihnit, gata de a face fata tuturor provocarilor. Conteaza pe ajutorul nostru si vei vedea ca dormitorul tau poate primi o pata de culoare, dar si un confort sporit pentru ca noptile sa fie pline de vise pufoase!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din