MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Raport socant din partea Organizatiei Mondiale a Sanatatii: un sfert dintre decesele anuale din randul copiilor sunt cauzate de diverse forme de poluare.

Printre acestea: expunerea la impuritati din aer si apa (gaze de esapament, fum rezultat din arderea plasticului sau a carbunelui fosil, fum industrial, nitrati din apa). Expunerea zilnica la aer poluat cu fum de tigara, ce transforma copilul in fumator pasiv afecteaza de asemenea grav sanatatea copiilor.

Acesti factori ce tin de poluarea mediului in care traiesc copiii pot duce la pneumonie, diaree sau alte boli grave cum ar fi cancerul. Anual 1,7 milioane de copii mor din cauza poluarii.

Specialistii de la Organizatia Mondiala a Sanatatii au declarat: "Un mediu poluat este un mediu letal - in special în randul copiilor mici. Organele si sistemul lor imunitar, aflate in crestere, corpurile si caile aeriene nedezvoltate ii fac vulnerabili la aerul si apa murdare".

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din