MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Imagini greu de privit au fost filmate de taticul unui baietel de doar cateva luni, internat la Spitalul Judetean Piatra-Neamt, Sectia Pediatrie. Gandacii se plimba nestingheriti prin saloane, printre produsele alimentare si chiar in patuturile copilasilor internati, terorizandu-i. Aceste insecte, pe langa teama si reactia dezgustatoare pe care o provoaca, sunt purtatoare de microbi, reprezentand un adevarat pericol pentru micii pacienti cu imunitatea scazuta.


Situatia este socanta, avand in vedere ca suntem in anul 2017 si un standard de minima curatenie si igienizare, este obligatoriu pentru orice spital. In acest caz, un spital mare, cum este Spitalul Judetean din Piatra-Neamt, isi desfasoara activitatea gasind tot felul de scuze pentru situatia grava din saloane. Conform Romania TV, conducerea spitalului a explicat ca nu poate igieniza saloanele deoarece sunt internati pacienti si ca monitorizeaza situatia.

Probabil nu se va schimba nimic in viitorul apropiat, raman doar intrebarile din gandurile noastre si rugaciuni pentru micutii pacienti, sa se externeze cu bine:

* De ce personalul medical accepta sa lucreze in asemenea conditii?
* De ce conducerea Spitalului Judetean Piatra-Neamt nu trateaza situatia ca fiind o stare de urgenta ce necesita imediat un plan de interventie si de remediere?
* Cum se previn oare infectiile nosocomiale in acest spital daca existenta gandacilor in saloane este tolerata? 


Situatii neplacute din Spitalul Judetean Piatra-Neamt au fost relatate si de mamicile care au povestit cum au nascut la sectia Maternitate:

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Neamt

Nastere naturala la Spitalul Judetean Piatra-Neamtastere naturala la Spitalul Judetean Piatra-Neamt

Nastere naturala Spitalul NeamtNota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!