travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Daca nu urmariti inca pagina de Facebook AmNascutAcolo.ro, iata un motiv in plus pentru a face acest lucru: concursurile online cu premii speciale pentru mamici si copii, organizate in colaborare cu partenerii nostri.

Mecanismul de participare este intotdeauna foarte simplu - printr-un simplu comentariu la postarea concursului, stim ca timpul fiecarei mamici este limitat si pretios.

In plus, urmarind pagina de Facebook AmNascutAcolo.ro veti fi la curent cu cele mai noi povesti reale despre experienta nasterii scrise chiar de mamici, articole de actualitate despre sarcina si cresterea copilului. De asemenea, aflati imediat despre promotiile exclusive organizate de partenerii nostri.

Va recomandam sa nu ratati inscrierea la concursul organizat impreuna cu Himalaya, cu 3 premii foarte atragatoare! Se desfasoara in perioada 26.04.2017 – 09.05.2017.

Fiecare premiu contine toate produsele de mai jos:
* Voucher in valoare de 75 de lei pentru magazinul online www.hboutique.ro
* Plasa textila
* Mascota Himy
* Carte de colorat "Himy elefantelul si secretul plantelor" vol. 2.

Pentru a afla detalii si pentru a participa, accesati concursul Himalaya!Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!