MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Incompetenta la recoltari analize pediatrie Medlife Brasov. Tatal unui bebelus a publicat pe pagina oficiala de Facebook Maternitatea Medlife - Eva o imagine socanta din cabinetul de recoltari analize. 

UPDATE 15.05.2017- In 48 de ore de la dezvaluirile insotite de probe din cabinetul de recoltari analize Pediatrie, reprezentantii Medlife au eliminat complet sectiunea Recenzii a paginii de Facebook Maternitatea Medlife-Eva, dupa ce aceasta a fost asaltata de postari dispretuitoare.

Redam integral postarea parintelui:

eva"As dori sa impartasesc cu toti parintii de bebei cea mai neagra experienta de care am avut parte la aceasta clinica. Dupa ce am iesit de la o dna doctor care ne-a dat un set de analize de 500 ron, am mers la recoltare. La recoltare era tanara care era la doamna doctor in cabinet in momentul consultului bebelui nostru si pe care dna doctor o certa ca nu stie sa recolteze.

Tot la recoltari era o tranta batrana sictirita si scarbita care cand am intrat in biroul de recoltari, balota un sandwich cu salam.

Fiind profund deranjata de faptul ca am platit 500 ron sa fac analizele, si pt faptul ca am deranjat-o de la masa, mi-a poftit sotia afara din camera...ok, ce sa zic.

Pun bebele pe pat cu mana atarnand in dreapta patului si ce sa vad, scoate un ac de recoltare de adulti, imens. O intreb daca e normal ca la 10 luni sa iei sange cu un asemena ac iar tanara raspunde: pai doar nu o sa ii dau doua gauri cu ac subtire....ok, mai aveam un pic si o pocneam.

Il gaureste pe pui si bineinteles ca nu ii gaseste vena din prima. Culmea e ca incepe sa traga de ac in toate partile de urla copilul ca din gura de sarpe. Dupa vreo 15 secunde de zgandarit a dat peste vena, a inceput da tasneasca sange pe jos iar tanara, priceputa, ia eprubeta si o umple ca la chiuveta, din sangele care picura din ac.

A pus eprubeta sub ac si astepta sa picure in ea. A umplut asa doua eprubete. Efectiv a stat cu eprubeta sub ac ca sa prinda ce curge. Murdara pe maini de sange si ea si tuta batrana, au decis ca in timp ce acul era in copil, sa stearga sangele de pe jos.

Atunci a explodat tacsu! Nu pot reproduce ce a urmat,dar va puteti imagina! Dupa toate reprosurile facute baba imi zice ca pot sa merg si in alta parte sa fac analizele daca nu imi convine. A fost una din acele zile. Va atasez 3 poze, poate reusiti sa evitati asa ceva."

Despre alte nereguli de la recoltarea probelor pentru analizele de sange din Spitalul de Pediatrie Medlife Bucuresti, puteti citi AICI.

 Reprezentantii Medlife ne-au transmis urmatorul punct de vedere oficial, pentru a fi publicat:

"Am analizat situatia si in urma celor rezultate, am aplicat masurile corespunzatoare care fac referire la comportamentul neadecvat al personalului medical implicat.
 
In ceea ce priveste actul medical, va asiguram ca am luat decizia corecta care s-a impus in aceasta situatie, respectiv, dat fiind terenul venos al pacientului si numarul mare de analize, s-a folosit acul pentru a se obtine intr-un interval de timp scurt cantitatea de sange necesara." 


Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!