MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Dupa ce jucaria Spinner a urcat in timp record in topul preferintelor copiilor, insotindu-i pe acestia in gradinite si scoli, profesorii incep sa solicite interzicerea acesteia, in ciuda faptului ca titrezul cu petale se promoveaza ca fiind un bun mijloc de calmare a stresului.

Fiind disponibila pe piata mondiala la preturi foarte accesibile, silentioasa si de dimensiuni reduse, s-a raspindit rapid in toate tarile, fiind luata peste tot de copiii din intreaga lume, inclusiv in Romania.

Daca la inceput jucaria a fost ignorata de educatori si profesori, pe masura ce timpul a trecut, efectele negative s-au dovedit mai puternice decat cele pozitive. Copiii erau mai atenti la spinnere, uneori in timpul programului educativ. Spinnerele le-au distras atentia de la cursuri si le-au scazut puterea de concentrare. Iar copiii nu putea renunta la joaca nici dupa ce pauza se termina, atragand atentia si celorlalti colegi care doreau sa fie atenti la curs.

Din acest motiv in unele scoli si gradinite spinnerele au fost interzise. Copiii se pot juca, dar numai in afara programului, scoaterea lui din ghiozdan nefiind permisa nici in pauza.

Specialistii sunt de parere ca este doar o moda noua iar efectul ei va fi redus in intensitate la fel de rapid.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!