Participa la cele mai interesante concursuri pentru mamici pe pagina de facebook AmNascutAcolo.ro

 

Daca nu urmariti inca pagina de Facebook AmNascutAcolo.ro, iata un motiv in plus pentru a face acest lucru: concursurile online cu premii speciale pentru mamici si copii, organizate in colaborare cu partenerii nostri.

Mecanismul de participare este intotdeauna foarte simplu – printr-un simplu comentariu la postarea concursului, stim ca timpul fiecarei mamici este limitat si pretios.

In plus, urmarind pagina de Facebook AmNascutAcolo.ro veti fi la curent cu cele mai noi povesti reale despre experienta nasterii scrise chiar de mamici, articole de actualitate despre sarcina si cresterea copilului. De asemenea, aflati imediat despre promotiile exclusive organizate de partenerii nostri.

Va recomandam sa nu ratati inscrierea la concursul organizat impreuna cu Himalaya, cu 3 premii foarte atragatoare! Se desfasoara in perioada 26.04.2017 – 09.05.2017.

Fiecare premiu contine toate produsele de mai jos:
* Voucher in valoare de 75 de lei pentru magazinul online www.hboutique.ro
* Plasa textila
* Mascota Himy
* Carte de colorat „Himy elefantelul si secretul plantelor” vol. 2.

Pentru a afla detalii si pentru a participa, accesati concursul Himalaya!

Data publicarii: Vineri 28 Aprilie, 2017

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook