Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
La Scoala de Vara, din cadrul Academiei de Arte "Marina Capatina", copiii se distreaza intr-un mediu select si creeaza lucrari de arta speciale, la nivel profesional si conform unui program unic de studiu.


Traditia continua. Copiii petrec o scoala de vara de neuitat si cat mai creativa alaturi de cei mai buni. In cadrul Scolii de Vara, Editia 2017 (perioada 10 Iulie – 11 August) copiii se distreaza intr-un mediu select si creeaza lucrari de arta speciale, la nivel profesional si conform unui program unic de studiu. Tema aleasa pentru Editia 2017 este “Vara Marina“.

Atent indrumati de catre Marina si ceilalti lectori, micii artisti patrund in lumea artei autentice si a gandirii creative. Sub aripile profesionalismului si a experientei lectorilor se nasc idei inedite, se invata tehnici noi si totul se transforma in excelenta si arta. O experienta unica de a petrece vacanta intr-un mod educativ, civilizat si constructiv.

cursuri copii- Durata unui modul este de 5 zile (o saptamana, de Luni pana Vineri)
- Durata unei sedinte este de 4 ore si 30 minute (intre orele 15.00 si 19.30)
- Este inclusa o gustare (sandvis, fruct, apa)
- Varsta de participare este intre 6 si 18 ani
- Pretul de participare pentru o saptamana de Scoala de Vara este de 800 ron (toate cheltuielile referitoare la sedinte sunt incluse)
- Numar de saptamani pentru Editia 2017: 5 saptamani (programul de studiu este diferit pentru fiecare saptamana)

Pentru mai multe detalii, accesati pagina Scolii de Vara.

Date de contact pentru inscrieri:

ACADEMIA DE ARTE "MARINA CAPATINA"
Str. General Constantin Coanda nr.16, Sector 1, Bucuresti
Tel: 0754.471.000 / 0726.351.311
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
http://www.marinacapatina.com 


Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!