MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Zapada poate veni la pachet cu anumite neplaceri pentru parinti insa pentru copii reprezinta cea mai mare bucurie din sezonul rece. Iata cateva activitati pe care le puteti face impreuna cu cei mici dupa ninsoare:

* Mersul prin zapada - suna atat de simplu insa pentru copii se poate transforma intr-o adevarata aventura. Ei pot calca cu putere zapada depusa, ca niste supereroi, isi pot imagina obstacole de poveste sau pot lasa diverse urme in zapada: de iepuras, de tractoras sau de ingeras.

* Omul de zapada - in afara de efortul de grup rasplatit la final din plin cu un superb om de zapada, copiii isi dau frau liber imaginatiei, utilizand pietricele, nasturi, legume, haine sau chiar oale pentru a decora omul de zapada. Starneste hohote de ras si la final se poate face o distractiva sedinta foto.

* Cu sania pe derdelus - o activitate de care sigur isi amintesc toti parintii. Placerea de a aluneca pe saniuta chiuind de fericire, fluturasii din stomac si bujorii care apar in obraji creaza senzatii unice care se vor transforma in amintiri de neuitat.

* Bataia cu bulgari - preferata baietilor, dar distractiva si pentru fete. Ideala atunci cand copiii isi pregatesc bulgarii pe loc, se poate juca si pe echipe. Exista si varianta in care copiii aleg o tinta si impreuna incearca sa o nimereasca (un copac, un tufis, un bulgare mare).

* Constructia unei cazemate sau iglu - o activitate pentru intreaga familie. Se aseaza caramida peste caramida de zapada, pana la aparitia unui mic asezamant. I se poate face o mica intrare, astfel incat copiii sa se poata adaposti inauntru.

Nu conteaza activitatea pe care o alegeti, iesiti afara si bucurati-va impreuna cu copiii de zapada, de zambete si distractie. Joaca in zapada creaza unele dintre cele mai frumoase amintiri din copilarie.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste