MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Atunci cand se naste un copil, fiecare parinte cauta sa ii ofere un patut cat mai confortabil, in care acesta sa aibe un somn linistit, insa pe langa confort, multi parinti se gandesc la patut ca la o investitie, tinand cont de durabilitate si de aspect.

Astfel, patuturile din lemn devin o optiune tot mai buna pentru copii, indiferent de varsta lor.

Aceste patuturi din lemn, sunt alegerea multor parinti din ziua de astazi, parinti care pun accent pe functionalitate si calitate.

Majoritatea patuturilor din lemn pentru copii sunt dotate cu mai multe nivele de pozitionare a saltelei sau sunt prevazute cu o margine culisanta, pentru ca accesul parintilor la bebelus, sa fie unul usor, fara alte impedimente.

Atunci cand va doriti sa achizitionati patuturi din lemn, trebuie sa stiti ca acestea nu au salteaua inclusa, ci va trebuie sa o achizitionati separat, in functie de dimensiunea patutului.

Avantaje patuturi din lemn

Unul dintre avantajele ce recomanda patuturile pentru copii este stabilitatea si implicit durabilitatea.
In timpul somnului, bebelusul nu este trezit de fosnetul saltelei rezultat in urma miscarii bebelusului, acesta fiind un aspect foarte important pentru somnul linistit al acestora.

In ceea ce priveste durabilitatea, patuturile din lemn pentru copii pot “gazdui”, mai multi proprietari decat alte patuturi copii, acestea dovedindu-se o adevarata investitie.

Chiar daca un patut din lemn pentru copii, are un pret mai ridicat fata de alte patuturi copii, pretul acestuia este justificat prin confort si rezistenta.

Patuturile din lemn pentru copii, sunt stabile si nu risca sa se rastoarne, ca in cazul patuturilor pliante.

Un alt avantaj al unui patut din lemn pentru copii, este acela ca micutul va avea mereu o pozitie corecta in timpul somnului, deoarece acesta nu isi schimba forma si nu isi pierde din calitate.

Au un aspect estetic placut, prin culorile neutre si liniile clasice, ce le transforma in obiecte de mobilier usor de asortat cu restul mobilerului din camera celui mic.

Alte beneficii ale patuturilor din lemn pentru copii, includ optiunea de rafturi si spatii de depozitare ingenioase, cu masute de infasat detasabile.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele patuturilor din lemn, de care va recomandam sa tineti cont atunci cand aveti in vedere achizitionarea unui patut din lemn pentru bebelusul dvs. Pentru mai multe informatii si detalii despre patuturi copii puteti vizita www.kidscare.ro

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste