MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Desi se vorbeste mult despre avantajele laptelui matern si cat de convenabil este ca mamele sa-si hraneasca bebelusii cu acest aliment atat de hranitor pentru ei, adesea tinem sa uitam ca pana si alaptarea are limitele ei.

Ganditi-va la mamele care lucreaza sau la mamele care trebuie sa gaseasca un echilibru intre casa si alte treburi, in timp ce ingrijesc un nou-nascut.

In astfel de situatii, alaptarea poate deveni adesea obositoare si imposibil de gestionat, mai ales datorita intimitatii si confortului casei dumneavoastra. Avand in vedere perspectivele societatii, alaptarea in public este adesea considerata un tabu. Adaugati la asta si apatia publica a proaspetelor mamici, iar asta face ca intregul proces sa fie si mai obositor.

Dar mamele moderne de astazi au o optiune si buna la aceasta - pompele pentru san. Pentru mamele care in anumite momente sunt departe de bebelusul lor, pompa de san este un avantaj.

Cum ajuta o pompa de san?

O pompa de san ajuta o mama care alapteaza sa pompeze si sa depoziteze laptele matern pentru a permite copilului ei sa se bucure de beneficiile alaptarii chiar si atunci cand mama nu este in jur.
Acestea le ajuta pe mamele care lucreaza sa se asigure ca bebelusii isi obtin alaptarea, in ciuda distantei.
De asemenea pompa de san este necesara, imediat dupa nastere, in cazul in care bebelusul nu reuseste sa se hraneasca de la san.

Cum alegeti pompa de san potrivita?

Alegerea unei pompe pentru san depinde de utilizarea si nevoile mamei. "Daca este folosit ocazional, o pompa manuala va servi scopului. Dar daca mama intentioneaza sa se intoarca la munca si copilul are mai putin de 6 luni, atunci o pompa de san electrica va fi mai convenabila.

Un aspect important pe care trebuie sa-l tineti minte in timp ce alegeti o pompa de san este sa alegeti marimea potrivita pentru mameloane si sa le pozitionati corect pentru a evita disconfortul sau iritarea.
In timp ce alegeti o pompa de san, este important sa alegeti una care are optiuni de viteza variabila, deoarece aceasta va permite mamei sa o regleze in functie de confortul ei si de stilul de alaptare al bebelusului.

O alegere foarte buna in materie de pompe de san electrice este modelul Kidscare KC103. Aceasta are 15 niveluri de aspiratie, 10 niveluri de stimulare si 3 frecvente pentru o extractie eficienta si confortabila , iar functionarea pompei poate imita suptul normal al bebelusului.

Pompa de san electrica Kidscare KC103 are design unic, astfel incat laptele curge direct de la san in biberon si dispune de un afisaj LCD, pe care este trecut programul de functionare, frecventa dar si timpul de functionare.

Pentru mai multe detalii si informatii despre pompe de san puteti vizita magazinul www.kidscare.ro

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste