Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Daca adultilor li se recomanda sa inlocuiasca zaharul cu un indulcitor, atunci este necesar sa recomandam si copiilor acelasi lucru? Da, este o intrebare buna. Aceasta masura este necesara in cazul in care copilul este prea gras pentru varsta lui. Dar, daca are o corpolenta normala, nu exista un motiv pentru a-i scoate cele cateva bucatele de zahar de la micul dejun.

Pentru a limita consumul zilnic (aceasta recomandare priveste toata familia), se pot prepara deserturile cu edulcoranti.

Atunci cand alcatuiti meniurile copiilor trebuie sa aveti grija:
– sa evitati supraincarcarea hranei cu glucide rele, pentru a nu destabiliza metabolismul;
– sa evitati combinatiile alimentare contra naturii, care slabesc organismul si genereaza
numeroase probleme de sanatate.

(sursa: LaBucatarie.ro)

Nu uitati faptul ca exista pe piata o serie de indulcitori cu efecte nocive mai mari decat zaharul, cum ar fi aspartamul, nerecomandat pentru copii.

Cel mai sanatos indulcitor pentru copii este extractul natural de Stevia Rebaudiana. De asemenea, puteti utiliza in prajituri si torturi mix-uri in care sa includeti curmale, vor indulci si vor da preparatului o aroma deosebita.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!